Technion Zuid is sinds 1 maart INNAX!

3 maart 2020 | Nieuws

In mei 2019 zijn Technion en De Installatiedesk onderdeel geworden van INNAX en sindsdien werken we met succes aan onze integratie. Vandaag is weer een mooie mijlpaal bereikt: kantoor Tilburg is volledig omgevormd tot INNAX locatie en zal zich voortaan als INNAX presenteren.  

Met de verbreding van onze dienstverlening zien wij het als een logische vervolgstap om onszelf ook als INNAX te presenteren in de markt. Dat schept duidelijkheid en stelt ons beter in staat om gezamenlijk de verduurzamingsopgave te versnellen.

We blijven ons onverminderd inzetten voor onze klanten en zijn benieuwd met welke verduurzamingsvraagstukken wij jou in de toekomst kunnen helpen. Met het verkrijgen van inzicht in energiedata wellicht, controle over het beheer en onderhoud of het realiseren van toekomstvaste gebouwen. Om je een beeld te geven van de oplossingen die we als INNAX bieden, heb ik bijgaand document ter informatie toegevoegd.

De naamsverandering heeft verder geen gevolgen voor onze samenwerking: deze wordt op exact dezelfde wijze voortgezet.

Dank voor je vertrouwen en op naar een Energizing Future! 

PS: We verzenden periodiek een nieuwsbrief met het laatste INNAX nieuws en aankomende events. Aanmelden kan via deze link.

Voor de overige locaties is gekozen om de naam Technion voorlopig aan te houden. Dit vanwege de naamsbekendheid die Technion heeft in het Noorden van het land.