Decathlon, The Wall Utrecht

Projectstatus
Aanvang: januari 2018
Opgeleverd: oktober 2018
Omschrijving

Een van de nieuwste vestigingen van Decathlon is gevestigd in het winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn, Utrecht.

Het project omvat de realisatie van het huurdersdeel van een Decathlon sportwinkel gevestigd op de eerste verdieping van het gebouw The Wall in Utrecht. Het is bestemd voor grootschalige detailhandel voorzieningen en heeft een totaal bruto vloeroppervlak van circa 4100 m2. Het complex zal aansluiten op het reeds gerealiseerde geluidsscherm langs de A2, welke in feite de oostgevel is van The Wall Utrecht.

Het gehuurde deel omvat een entreegebied met winkel op de eerste verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich op de eerste verdieping een expeditie toegang en techniekruimte met trappenhuis.

Op de eerste verdieping zijn onder andere de volgende gebruiksruimten worden aangebracht:

-winkelruimte;

-personeelsruimte;

-sanitaire groep;

-algemene ruimten.