Bedrijf

Wij zijn een modern, flexibel, middelgroot ingenieursbureau voor gebouwgebonden installaties en hun opwekking, met specifieke aandacht voor verduurzaming en energiekeuzemodellen.

Technion is in 2004 opgericht en is nu een installatietechnisch adviesbureau met vestigingen in Heerenveen, Breda en Almelo. In totaal houden ca. 55 medewerkers zich dagelijks bezig met alles wat met de installatietechniek en met name duurzaamheid en exploitatie verbonden is.

Creatief en innovatief met aandacht voor het beschikbare budget, zo kan onze werkwijze worden omschreven. Vanuit een open en creatieve sfeer in het ontwerpteam komen we tot een optimale integratie van het gebouw en de installaties. De installaties zijn daarbij een middel en geen doel om dit resultaat te bereiken.

Bij Technion draait het nog echt om de projecten, om het zoeken naar het optimale concept voor een specifiek project, om het zoeken naar de beste vertaling van de wensen van de opdrachtgever in een technische installatie. Wij kiezen bewust voor het specialisme. Voor onze opdrachtgevers betekent dit een deskundige proactieve ondersteuning bij de realisatie van hun bouwprojecten.

qm_ISO9001_kleur